Algemeen | 10 mrt 2018

OPROEP: Geef uw mening!

Graag willen we weten hoe u uw zorg heeft ervaren en waar u verbetermogelijkheden ziet.

We komen hiervoor graag in contact met u, als ervaringsdeskundige!

Bent u bereid om uw ervaringen te delen? Stuur dan een mail naar VND@wxs.nl om u aan te melden en geef daarbij aan dat u reageert op deze oproep en maak een keuze of u uw ervaringen wil delen via een telefonisch interview of het beantwoorden van vragen per mail.

Daarna nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Alvast bedankt namens de VND en de LAN,

Marjo Poulissen en Heleen den Besten.