Algemeen | 3 mei 2018

Is margarine echt zo slecht voor de gezondheid?

Als er over een product veel tegenstrijdige verhalen de ronde doen, dan is het wel over margarine. Het zou niet alleen chemisch zijn en slechts één molecuul verschillen van plastic; maar ook nog eens boordevol ongezonde transvetzuren zitten. Toch adviseren veel voedingskundigen en diëtisten margarine te eten in plaats van roomboter en gebruiken veel vegetariërs en veganisten dit smeersel. Zo ongezond kan margarine dan toch niet zijn? We zoomen samen met Becel in op vijf eigenschappen van margarine om duidelijkheid in de chaos te verschaffen.

Nieuwsgierig naar het hele artikel lees dan verder op gezondheidsnet.nl

Bron: gezondheidsnet.nl