Algemeen | 15 mrt 2018

Eenvoudige uitleg wetten zorg en ondersteuning

Voor veel mensen is het niet altijd duidelijk waar zij terecht kunnen als zij zorg en ondersteuning willen regelen. In de brochure staat per wet aangegeven welke organisatie verantwoordelijk is voor de uitvoering en hoe die organisatie is te bereiken.
Met een stappenplan wordt ook aangegeven hoe het werkt: van de aanvraag van zorg/ondersteuning tot de (eventuele) betaling van eigen bijdragen. Ook lezen mensen welke invloed ze hebben om de zorg te krijgen die ook echt bij ze past.

Heldere uitleg
De tekst en de indeling van de brochure zijn helder en goed leesbaar. De vraag naar de brochure is zo groot dat is besloten deze gratis digitaal ter beschikking te stellen. U kunt de brochure hier gratis downloaden via de websitewww.ikdoemee.nl
De brochure is samengesteld door KansPlus, LSR en Ieder(in) en onderdeel van de Kwaliteitsagenda, een landelijk project voor het verbeteren van de kwaliteit van de zorg.

Lees verder: https://iederin.nl/nieuws/18197/eenvoudige-uitleg-wetten-zorg-en-ondersteuning/