Algemeen | 6 feb 2018

Pak longontsteking op tijd aan Voorkom ernstige complicaties

Hoesten, hoesten, hoesten. Al weken loop je te kwakkelen en die irritante verkoudheid lijkt maar niet over te gaan. Na het douchen ben je ’s morgens al uitgeput. Alles doet zeer en dan dat vieze slijm dat je ophoest… Als dit beeld bij jou past, is het misschien beter om je huisarts te raadplegen. Een eventuele longontsteking moet je tijdig aanpakken!

Nieuwsgierig naar het hele artikel lees dan verder bij gezondheidsnet.nl

Bron;  gezondheidsnet.nl