Algemeen | 7 apr 2018

Lente in Davos

Op 20 maart begon de lente! Een van mijn favoriete seizoenen. Klink misschien raar, want dit is de periode waarin de pollen en de grassen beginnen met dansen. Maar toch, het is zo schoon buiten. De lucht kleurt blauw, de mensen lijken ietwat meer op hun gemak te zijn en de vogeltjes zoeken takken voor hun broeihuis. Dit is hoe wij in Nederlands de lente kennen. Hier in Davos is dat even andere koek. Dit dorp heeft een strenge winter doorgemaakt. Wanneer je naar buiten kijkt, zie je nog mooi witte alpen, wegen en bomen. Zo nu en dan komt het zonnetje door. Dan spurten we naar buiten en snuiven we de voorjaarslucht op!

Dat lezen van geschreven woorden is niet alles, daarom bij dezen wat beeld!

Vier het voorjaar!

Liefs,