Algemeen | 7 jan 2018

Ademnoot, Zing mee en kom in actie!

Jij vormt samen met duizenden andere zangliefhebbers één megakoor in het Klokgebouw in Eindhoven. Trijntje en Edsilia zingen ook mee. Beleef een onvergetelijke zangervaring met gegarandeerd kippenvel!

Bestel nu je ticket, doe mee en steun longonderzoek. Op = op.

Maak ook direct een actiepagina, zodat je geld voor levensreddend longonderzoek kunt ophalen! Vraag bijvoorbeeld je vrienden om een donatie of organiseer als koor een benefietavond. Lees hier meer over in actie komen. Doe mee en steun longonderzoek.

Bron: www.longfonds.nl/ademnoot/